Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Liuzzi kigger på Le Mans sæde

Formel 1 
03/03/09 

Force India testkøreren Vitantonio Liuzzi får sandsynligvis ikke megen tid på asfalten i år. Derfor kigger han sig nu om efter et Le Mans sæde.
 

Vitantonio Liuzzi får grundet det noget reducerede testtid i denne sæson ikke kørt nok i Formel 1. Han har allerede kørt udenfor Formel 1 i Speedcar Series hen over vinteren, men for at bevare følingen og farten i kroppen, ser han sig nu om efter andre muligheder også.

Her kan et Le Mans sæde være en mulighed, og han har da også haft kontakt med flere teams uden at det er kommet noget konkret ud af det endnu.

Selv siger han at hans fokus primært er på Formel 1, men for at få kørt, må han også kigge andre steder hen idet han ikke får de store testmuligheder i år. Dog skal han køre en shakedowntest på Silverstone inden afrejsen til Australien. Men det er et begrænset antal kilometer en shakedowntest giver. Han står dog altid standby for teamet, så både han og teamet får det optimale udbytte ud af hinandens tjenester.

Dons

Læs mere om:
  • Vitantonio Liuzzi
  • Force India
  •