Las Vegas - Shelby 427 - resultat

NASCAR
02/03/09

For Toyota køreren Kyle Busch startede NASCAR weekenden i Las Vegas med måde glæde og skuffelse. Først satte han pole position, så måtte teamet skifte motor i Toyota raceren, og han blev rykket ned bagerst i startopstillingen. Men det slog ham ikke ud!

Kyle Busch kom stærkt tilbage i 'Shelby 427' løbet, hvor han i løbet af de 285 omgange ovalbanen i Las Vegas kæmpede sig tilbage på 1. pladsen, og han vandt løbet foran de to Chevrolet kørere Clint Bowyer og Jeff Burton der besatte 2. og 3. pladserne.

Bedst placerede Ford og Dodge kørere var Greg Biffle og Kasey Kahne der placerede sig på 7. og 11. pladserne.

De to tidligere Formel 1 kørere Scoot Speed (Toyota) og Juan Pablo Montoya (Chevrolet) sluttede på 21. og 31. pladserne. Speed var på omgangshøjde med den vindende Kyle Busch, mens Montoya var 4 omgange bagefter.