Speedcar Series

Dubai - race 2

02/03/09

For vinderen af weekendens første Speedcar Series løb i Dubai, franskmanden Jean Alesi, blev det andet løb en sand opvisning i overhalinger - overhalinger nok til at han også sejrede her.

Sejren i det første løb betød at Jean Alesi skulle starte fra 7. pladsen i det andet løb, men det var bestemt ikke en placering han havde tænkt sig at blive på, og med en række flotte overhalinger kæmpede han sig i løbet af de 24 omgange som løbet strakte sig over op på 1. pladsen.

Præstationen og hans formåen blev lige understreget af lidt ekstra spænding. Under hans kamp op igennem feltet kom der røg fra hans bagende, men da han ikke lige kunne se årsagen til oliespildet og dermed kilden til røgudviklingen, mente Alesi at han intet havde at tabe og det måtte det briste eller bære i forsøget på at kæmpe sig vej op forbi den førende Morbidelli.

Jean Alesi (#27) kæmpede sig helt frem i Speedcar Series feltet, og her har han netop taget føringen og passeret Morbidelli.
(Foto: SpeedcarSeries-Media)

Henover målstregen var Jean Alesi henholdsvis 3,839 samt 5,608 sekund foran Gianni Morbidelli og Johnny Herbert, der besatte 2. og 3. pladserne.
Også på 4. pladsen kom en tidligere Formel 1 kører, det var tyske Heinz-Harald Frentzen, der kom i mål 7,187 sekund efter Alesi.