Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Comeback til Grönholm

WRC 
27/03/09 

World Rally ChampionshipDen tidligere dobbelte World Rally Championship verdensmester Marcus Grönholm får næste weekend sit comeback i WRC sammenhæng, det sker når han stiller til start i Portugals Rally.
 

Marcus Grönholm's comeback er ikke den helt store overraskelse, den blev planlagt allerede i 2008, hvor det blev aftalt at han skulle køre for Subaru's world rally team, men de har jo så siden trukket sig fra storten, og dermed gled comback'et lidt ud i sandet.

Prodrive teamet der drev Subarus WRC racere, har nu tilbudt Marcus Grönholm at han kan stille til start i Portugals Rally, årets 4. afdeling i World Rally Championship, hvor han skal køre i en af teamets Subaru Impreza WRC 2008 modeller.

Løbet i Portugal er i første omgang kun tænkt som et enkelt løb for Impreza WRC2008, der allerede har testet med Subaru raceren i. Finland. Men han tilføjer dog at han vil tage en eventuel fremtidig deltagelse i WRC mesterskabet op efter løbet i Portugal.

Bilen som Marcus Grönholm skal køre er som nævnt en Impreza WRC 2008 model, samme type som tidligere er blevet benyttet af Petter Solberg og Chris Atkinson, men de bliver opdateret på en række punkter.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Marcus Grönholm
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: