Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Wilson tester for Dale Coyne

IndyCar
Series  

24/02/09 

Briten Justin Wilson bliver sat i forbindelse med Dale Coyne Racing, den tidligere Formel 1 kører skal teste for teamet i denne uge
 

Justin Wilson der vandt IndyCar løbet i Detroit’s gader i fjor, så ellers ud til at kunne vinke farvel til et sæde i denne sæson.
Wilson blev på grund af økonomiske problemer droppet af Newman/Hass/Lanigan Racing efter det sidste løb i 2008, og det så længe ud til at Grand-Am eller ALMS var de eneste jobmuligheder for den tidligere F3000 mester.

Men nu melder det lille Dale Coyne Racing team sig, i kampen om den talentfulde englænder.
Coyne har efterhånden været med i IndyCar sporten i evigheder, dog uden den store succes, teamet må beskrives som IndyCar’s svar på Minardi, eller det der er værre. For trods adskillige år på bagen har Dale Coyne Racing endnu ikke vundet et løb.

Men 2009 skal være året hvor teamet vinder deres første sejr.
Team ejer Dale Coyne har ansat den respekterede ingeniør Bill Pappas, der blandt andet har været ansat hos Ganassi Racing.
Med Pappas’ erfaring med setup og udvikling af bilerne, håber Dale Coyne at det bliver med Justin Wilson og formentlig Bruno Junqueira at skuden bliver vendt.

”Jeg har ikke skrevet under på nogen kontrakt endnu, men det ser godt ud. Jeg mødte Bill Pappas forleden og Dale Coyne virker opsat på at 2009 skal blive et succes år for teamet, så jeg håber på det bedste”, udtaler Wilson til speedtv.com.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Justin Wilson
  • Dale Coyne Racing
  •