Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Haug vil gerne have fingre i Vettel

Formel 1 
23/02/09 

Med tiden vil Norbert Haug og dermed også McLaren-Mercedes gerne have fingre i Sebastian Vettel. En tysk kører i en bil med tysk motor. Ja tak.
 

Mercedes motorsportschefen Norbert Haug lægger ikke skjul på at hvis det står til ham, så skal Sebastian Vettel snarest muligt køre for McLaren teamet. En tysk kører i et team, der er delvist ejet af Mercedes og som kører med Mercedes motoren er et drømmescenarie. Om ikke andet så af markedsføringsgrunde.

Norbert Haug siger endda at drømmen skal blive til virkelighed i løbet af 3 til 4 år. Muligheden for en tysk kører opstod allerede ved udgangen af 2007 sæsonen, da Fernando Alonso valgte at forlade McLaren teamet efter noget anspændt forhold. Allerede dengang gjorde McLaren teamet - og vel især Mercedes - tiltag til at få enten Nico Hülkenberg eller Sebastian Vettel ind i teamet. Det lykkedes dog ikke og istedet satsede man på finske Heikki Kovalainen. Mon ikke der var lidt indblanding fra Renault i det forhold?

Norbert Haug er blevet utrolig imponeret af Sebastian Vettel.

"Jeg mener at han er en ægte og allerede en meget, meget stærk racerkører. Han kombinerer hans talent med hans egen indsats på en måde som kun ganske få kører kan og formår. Der er så sandelig en stor lighed med Michael Schumacher."

De første to sæsoner får Norbert Haug og McLaren teamet dog ikke glæde af Sebastian Vettel. Han har en kontrakt med Red Bull Racing i de to næste sæsoner. Hvordan det så ser ud med optioner og Sebastian Vettels egne planer for hans fremtid, er en helt anden sag.

Dons

Læs mere om:
  • Sebastian Vettel
  • McLaren Formula 1
  • Red Bull Racing
  •