Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Vergers skal stå i spidsen for Virgo Motorsports

Le Mans
Series 

23/02/09 

Juan Barazis medkører fra sidste sæson, Michael Vergers,skal i denne sæson stå i spidsen for Virgo Motorsports - og også køre bilen.
 

Michael Vergers kørte i 2008 sæsonen for Juan Barazi i hans Epsilon LMP2 racer. I år tager han skiftet til Virgo Motorsports. Virgo Motorsports deltager igen i år i LMGT2. I sidste sæson var Virgo Motorsports nærmest vanevinder i LMS GT2 klassen, og vandt da også klassen efter at have vundet 4 ud af 5 løb, det var kun på Monza at teamet ikke var på podiet.

Allerede i den første weekend i marts skal Michael Vergers i aktion. Her køres den første officielle test på Paul Ricard banen i Frankrig. Her deltager Michael Vergers sammen med teamets andre to kørere, Michael og Sean McInerney, i deres Ferrari F430 GT.

Dons

Læs mere om:
  • Michael Vergers
  • Virgo Motorsport
  • Paul Ricard
  •