Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Doornbos til NHLR

IndyCar
Series  

21/02/09 

Så blev det endeligt bekræftet – efter ugers intense spekulationer om hvorvidt Robert Doornbos skulle køre IndyCar eller ej, blev det i aftes bekræftet at den tidligere Formel 1 kører er at finde hos NHLR i 2009
 

Newman/Hass/Lanigan Racing så længe ud til at blive et 1 bils team med Graham Rahal som eneste kører, men i går offentliggjorde teamet at hollænderen Robert Doornbos bliver holdkammerat med Rahal i 2009 sæsonen.

Doornbos kommer til NHLR efter at han i 2007 kørte en rigtig stærk rookie Champ Car sæson for Team Minardi USA hvor han blandt andet vandt 2 løb, kontrakten med NHLR lod dog vente på sig, således var Doornbos allerede i fjor på udkig efter et top sæde i den nu sammenlagte IndyCar Series.

”At deltage i IndyCar har været målet i et stykke tid, jeg glæder mig utroligt meget til at køre for et team af NHLR’s kalibre”, siger den 27-årige hollænder der i 2005-2006 kørte 11 Formel 1 løb for henholdsvis Minardi og Red Bull.

”Jeg tror 2009 sæsonen bliver rigtig hård, det bliver lidt hårdt at skulle prøve kræfter med ovalbanerne, men jeg ser frem til udfordringen og jeg glæder mig specielt til at deltage i Indianapolis 500 løbet”.

”Vi har kæmpet mod Doornbos i 2007 Champ Car sæsonen, og nu er vi glade for at have ham på vores team. Doornbos viste i 2007 at han er en hurtig kører der har mod på udfordringerne, og vi ser frem mod 2009”, siger team ejer Carl Hass.

Der er stadig rygter der sætter Milka Duno i en 3. NHLR bil til 2009 sæsonen, teamet har tilmeldt 3 biler til næste uges pre-season test på Homestead-Miami Speedway, de 2 biler er allerede besat af Graham Rahal og Robert Doornbos, og det forventes at den 3. bil muligvis bliver med Duno bag rattet.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Robert Doornbos
  • Newman/Haas Racing
  •