Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Strakka Racing's tredje kører på plads

Le Mans
Series 

20/02/09 

Strakka Racing stiller i år op i Le Mans Series, hvor de indsætter en Ginetta-Zytek GZ09S racer, som det tidligere er blevet meddelt at Peter Hardman og Nick Leventis skal kører. Nu er også teamets tredje kører på plads, her er valget faldet på Danny Watts.
 

Som nævnt stiller Strakka Racing op i Le Mans Series mesterskabet, men de har også en ansøgning inde hos ACO om deltagelse i 24-timers løbet på Le Mans.
Falder denne ansøgning positivt ud, skal Watts også være tredje kører ved den lejlighed.

Danny Watts har en kort men imponerende formel karriere bag sig, med deltagelse i både Formel Renault, britisk og japansk Formel 3. I øjeblikket kører han for Team Great Britain i A1 Grand Prix serien.
Udover sin formel erfaring har han deltaget i flere forskellige sportscar klasser som blandt andet Porsche Carrera Cup, British GT, Porsche Supercup og Aston Martin Asia Cup.

2007 deltog han i 24-timers løbet på Le Mans for Team LNT Panoz, for derefter at skifte til prototype teamet LNT Zytek til Petit Le Mans, hvor han var med til at køre en 4. plads hjem.
2008 fortsatte han hos LNT teamet, hvor han kørte med i deres GZ09S LMP1 racer, som han blandt andet kørte op på 1. pladsen under Petit Le Mans løbet, selv om de derefter 'kun' sluttede på 4. pladsen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Danny Watts
  • Nick Leventis
  • Peter Hardman
  • Strakka Racing
  •