Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Corgi Legends Cars Championship

Legends Cars på charmeoffensiv

Legends Cars 
19/02/09 

I går præsenterede Tom Pedersen Legends Cars bilerne på Padborg Park, en præsentation af en ny klasse som mange interesserede kørere havde meldt sig til, men endnu flere fandt vej til Padborg Park for at tage et nærmere kig på de små nye racere, samt ikke mindst prøve dem af.
 

Skønt præsentationen først startede klokken 12:00, var der allerede fra midt på formiddagen interesserede kørere og teamfolk på Padborg Park, interessen for Legends Cars og for at få en snak med Tom Pedersen var meget stor.


De fire 'testbiler' tiltrak allerede fra formiddagen stor opmærksomhed ved Legends Cars præsentationen på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

Ved selve præsentationen oplyste Tom Pedersen lidt om de tekniske specifikationer, anskaffelsesprisen samt ikke mindst driftpriserne, og jeg tror mange af de fremmødte blev overrasket over hvor billigt en sæson kunne gøres - forudsat man ikke løb ind i større skader.
Specielt princippet med ombytningsmotorer inkl. gearkasser tiltalte mange.


Legends Cars præsentationen trak fuldt hus på Padborg Park.
(Foto: Motorsporten.dk)

Der blev ligeledes informeret om både løbskalender, samt løbsafvikling. Det er allerede nu besluttet at der skal køres seks løbsweekender, hvoraf de tre af dem bliver i forbindelse med DTC weekenderne, hvor Legends Cars skal køre sammen med Syver Race Cup klassen.
Herudover bliver det tre løbsweekender sammen med DEC, hvor der tales om weekender med udvidet køretid.

Efter præsentationen kom det de fleste nok havde set mest frem til - prøveturene i Legends Cars racerne på Padborg Park. Vejret viste sig fra sin absolut bedste side årstiden taget i betragtning, banen var kold men tør, og der blev kørt rigtig mange omgange i de små charmerende racere.


Der var hele eftermiddagen kø ved Legends Cars racerne.
(Foto: Motorsporten.dk)

At dømme efter både ansigtsudtryk, de kæmpestore smil samt ikke mindst kørernes kommentarer, efterlod Legends Cars bilerne et meget positivt indtryk.


'34 Ford Coupe.
(Foto: Motorsporten.dk)

Løbskalenderen for Legends Cars 2009:

DatoBane
23. - 24. majPadborg ParkDTC weekend
6. - 7. juniPadborg ParkDEC weekend
8. - 9. augustPadborg ParkDTC weekend
22. - 23. augustJyllands-RingenDTC weekend
20. septemberPadborg ParkDEC weekend
10. - 11. oktoberPadborg ParkDEC weekend

Ved DTC weekenderne skal Legends Cars klassen køre to tidtagninger, samt to løb.
Ved DEC weekenderne er programmet 1 tidtagning samt 3 løb.
Og hvis ikke det er køretid nok for deltagerne i Legends Cars klassen, er der mulighed for at køre dobbelt program i forbindelse med sæsonens første og sidste løb - altså 3 løb lørdag og 3 løb igen søndag!

"Præsentationsdagen gik rigtig godt, der var mange interesserede kørere" - udtalte en tilfreds Tom Pedersen fra Padborg Park - "jeg tror at der kommer mange biler i klassen allerede i år. Der var fem kørere der var 'købeklar' i går, samt en del der lige skulle tænke lidt mere, så lad os se i løbet af en uges tid. Vi kan bestemt ikke klage over hverken fremmødet, eller interessen for Legends Cars bilerne."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Padborg Park
  •