Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Nyt job til Takuma Sato?

Formel 1 
19/02/09 

Det blev ikke til et sæde hos Toro Rosso teamet for Takuma Sato. Men måske skal han alligevel tilbringe fremtiden i Red Bull familien.
 

Der er forlydender om at Takuma Sato som blev sorteret fra til et sæde hos Toro Rosso teamet, måske alligevel kan få et job i Formel 1. Angiveligt er det moderteamet Red Bull Racing som redder Formel 1 karrieren for Takuma Sato.

Og nej, han skal ikke komme med energidrik til kørerne. Tværtimod tales der om at han er inde i billedet til at få tjansen som test- og reservekører hos Red Bull Racing. Der er dog ikke bekræftede forlydender fremme endnu, men Red Bull chefen Dietrich Mateschitz, har udtalt at Takuma Sato meget vel kunne være at finde hos Red Bull.

Om ikke andet så har Takuma Sato i hvert fald en god del erfaring. Med ikke mindre end 90 kørte Grand Prixer, så er der masser af kilometre under kørerdragten hos japaneren.

Dons

Læs mere om:
  • Takuma Sato
  • Red Bull Racing
  • Scuderia Toro Rosso
  •