Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Porteiro og Tanev skriver kontrakt med Proteam

WTCC 
18/02/09 

Proteam Motorsport, det italienske World Touring Car Championship team der vandt Independents' Trophy i 2008 sæsonen, har nu begge deres kørere til BMW 320si racere på plads til 2009 sæsonen, hvor det er Felix Porteiro and George Tanev der skal køre for dem.
 

Teamet var dominerende i Independents' Trophy sidste år med kørerne Stefano D'Aste og Sergio Hernandez.
Men i år har de søgt nye udfordringer, Sergio Hernandez skal i år kører for et BMW fabriksteam, og Stefano D'Aste har valgt at skifte til Wiechers-Sport.

Felix Porteiro kommer til Proteam Motorsport fra BMW Team Italy-Spain, hvor han har kørt de to sidste sæsoner, med to løbssejre som en god anbefaling.
George Tanev er forholdsvis ny i World Touring Car Championship sammenhæng, han kørte kun nogle få løb i 2008 for Petrol GT teamet, før han skiftede over til Proteam til finaleløbet i Macau.

I forbindelse med offentliggørelsen af Proteam Motorsport kørerne til 2009 sæsonen, oplyste teamejer Valmiro Presenzini at der stadig forhandles med flere interessante kører, og at teamet derfor forventer at indsætte en tredje bil i World Touring Car Championship serien i år.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Felix Porteiro
  • George Tanev
  • Proteam Motorsport
  •