Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Ib Kragh har solgt sin rallybil

DM Rally 
16/02/09 

Da Ib for år siden købte den hurtige Renault Megane, som indbragte flere DM titler, var det en drøm som gik i opfyldelse. Så glad for den har han været så den siden Clioen tog over, har stået i udstillingen i forretningen. Nu er den solgt tilbage til sit hjemland, langt nede syd på.
 

Den lille Clio har gennem de seneste måneder, gennemgået en komplet renovering, og fremstår nu som en ny og frisk rally bil. Også den er sat til salg. Men hvad så, har den tidligere Danske Mester tænkt sig at opgive karrieren og se med fra sidelinjen? Det rigtige svar er, nej naturligvis ikke. Som et par gange før, har Ib Kragh valgt at skifte bilen ud, og det vel at mærke til et andet fabrikat. Nu står der FIAT Punto S2000 på rallybilen, som netop er hjembragt fra Polen.
”Den danske Peugeot S2000 som Brian Madsen har kørt, var blevet ledig til 2009 sæsonen og vi var med indover til at overtage den. Det blev så ikke til noget, og i stedet har jeg så kigget i udlandet, bl.a. Spanien og Italien. Det blev så i Polen at den rigtige bil dukkede op”, fortæller Ib. En helt ny bil, til en rigtig fin pris og med en masse reservedele inkluderet. Bilen havde stået til salg ret længe, så Ib gav sig god tid til at undersøge markedet.. Lidt for god tid, for 2 dage før han ville ned for at se på den, blev han kontaktet af sælger, at nu var bilen solgt. ”Den dag var mit humør vist ikke så godt”, griner Ib.

Samme team havde endnu en bil af samme type, fra 2007, som kun havde kørt 2 løb i 2008, så også den var ret fin. Igen efter en del surfen på Nettet og forhandlinger, kørte Ib m.f. til Polen torsdag for at se på, og forhandle om Puntoen, og nu står den så i Juelsminde. Knapt var bilen rullet af traileren, før de første gæster dukkede op i indkørslen.

”Det har været en utrolig positiv oplevelse at handle med det polske team. Specielt co. driveren har virkeligt hjulpet os meget og forklaret om bilen, delene og den tekniske side af det hele. Også min storebror, har været en stor hjælp i forhandlingerne,” siger Ib, der jo lige ind mellem alle forhandlingerne fik tid at gifte sig med Dorthe, kort før jul.

”Nu skal vi have bilen skilt ad, og lære hvordan den er sat sammen. Det bliver jo noget nyt at skulle køre med træk på 4, i stedet for 2 hjul, og vi skal kende teknikken i bilen, inden vi skal deltage i DM serien,” fortæller Ib som ikke forventer at bilen i år, bringer teamet på toppen af podiet, men byder chancen sig, kender vi Ib godt nok til at vide han tager imod ”tilbuddet”.

Første opgave for bil og team, bliver d. 21 marts, men før det vil pressen blive indbudt til en reception, støttet af Tegee Dan. Enkelte sponsorer fra sidste sæson har trukket sig og til dem skal der lyde et stort tak for samarbejdet. Helt nye er kommet til, nogen har været med tidligere, og en række fra sidste år er med igen. Tak, og velkommen til alle. Vi glæder os meget til samarbejdet.

IK Rally Racing

Læs mere om:
  • Ib Kragh
  • IK Rally Racing
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: