Speedcar Series

Qatar - race 2

15/02/09

Weekendens andet løb i Speedcar Series på Losail banen i Qatar var tæt på at blive den helt store triumf for den tidligere Moto GP kører Marco Melandri. Han startede løbet fra pole position, og trak sig hurtigt fri af de øvrige deltagere.

Marco Melandri opbyggede et 7,5 sekunders forspring, som han holdt de første 15 omgange af løbet, hvorefter han pludselig trillede stille og roligt ind til siden.
"Jeg kørte bare og koncentrerede mig om ikke at lave nogle fejl, men pludselig fik jeg problemer med gearskiftet, og kort tid efter kunne bilen slet ikke komme i gear mere" - udtalte en noget skuffet Marco Melandri efter løbet.

Marco Melandri trak sig hurtigt fri af de øvrige deltagere.
(Foto: SpeedcarSeries-Media)

Med Marco Melandri ude, var det italieneren Vitantonio Liuzzi der arvede første pladsen, som han holdt den resterende del af løbet, som han vandt med 4,5 sekunds forspring til landsmanden Gianni Morbidelli.

En italiensk trio på podiet, fra venstre: Gianni Morbidelli, Vitantonio Liuzzi og Thomas Biagi

15Jacques VilleneuveDurangoDNF (0)

Udover at vinde løbet kørte Vitantonio Liuzzi også den hurtigste omgangstid, det gjorde han på 16. omgang med tiden 2;05,261.