Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

”The next 24 hours of Le Mans er altid det vigtigste”

Le Mans 
15/02/09 

Le MansEfter en veloverstået fitness-uge med Audi-teamet og en rum tid bag rattet af den nye R15 TDI-racer er Tom K så småt ved at indstille sigtekornet til sommerens Le Mans. Og motivationen for at løfte den store 24-timers-pokal for niende gang er langtfra forduftet.
”The next 24 hours of Le Mans er altid det vigtigste” siger Tom K bestemt til det nye nummer af Audi Magazine.
 

En af de ting som skal sikre at Tom står øverst på podiet endnu engang, er den nye Audi R15 TDI. Og om den siger danskeren:
- Bilen er optimeret på alle områder i forhold til R10’eren. R15 har eksempelvis fået lettere motor og trækaksler, og så er aerodynamikken blevet bedre, idet næsen på bilen er løftet. Dermed ikke sagt at den er komplet, for en racerbil er under konstant udvikling.


(Foto: tomkristensen.com)

Til spørgsmålet om hvem der bliver den værste konkurrent til sommer, er Tom ikke i tvivl:
- Det næste bremsepunkt, det næste sving, det næste apex, den næste exit. Ellers vil Peugeot igen i år være favoritter, og efter vores sejr sidste år, vil der hvile et kæmpe pres på deres team. Derfor bliver den største forskel på sidste år og i år fokus. Du må aldrig lade dig gå på af udefrakommende forstyrrelser, og du må aldrig undervurdere Le Mans og de udfordringer der bliver kastet i hovedet på den enkelte.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Le Mans
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  •