Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Ny dokumentar går bag om Le Mans

Le Mans 
14/02/09 

Le Mans2008 var ikke blot året hvor Tom K hjemtog sin ottende Le Mans sejr i karrieren, det var samtidig tiende år for Audi som fabriksteam i motorsportens hårdeste udholdenhedsløb. I den anledning gav Audi helt eksklusivt et filmhold lov til at følge 24-timers-løbet i Frankrig samt forberedelserne op til det hektiske døgn. Det er der kommet en interessant dokumentarfilm på godt halvanden time ud af.
 

Truth in 24 hedder dokumentaren, som ikke fokuserer så meget på resultatet af løbet. I stedet giver den et indblik i hvad der sker bag scenen og hvordan en gruppe af individualister, heriblandt kører og mekanikere, må samarbejde for at det ultimative mål – at vinde Le Mans. Med andre ord viser filmen sandheden om de 24 timer.


(Foto: tomkristensen.com)

- Historien er fantastisk. Vi vidste, at der var nogle der filmede som altid, men vi vidste ikke hvad der skulle komme ud af det. At al snak over vores radio også blev aflyttet var vi slet ikke klar over, så de fik det hele råt for usødet. Derfor viser slutrproduktet også virkelig hvilken vilje og hvilket teamwork der skal til for at hive en Le Mans sejr anno 2008 i land, siger Tom K om filmen, der sendes på den amerikanske sportskanal ESPN til marts.


Tom K sammen med nogle af bagmændene bag filmen, der går bag om Audis Le Mans-team i sidste års udgave af 24-timers-løbet.
(Foto: tomkristensen.com)

truthin24.com kan du læse mere om dokumentaren, ligesom du kan se en trailer og downloade wallpapers.

TomKristensen.com
Nils Finderup


Læs mere om:
  • Tom Kristensen
  • Le Mans
  • 15/06/08 - Le Mans - Le Mans
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  •