Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 3 Euro

To nye kørere i Euro-series

Formel 3 Euro 
12/02/09 

Formula 3 Euroseries feltet er lige vokset med to kørere, det er finske Atte Mustonen samt Carlo van Dam, der den kommende sæson skal køre for henholdsvis Motopark Academy og Team Kolles & Heinz Union.
 

Atte Mustonen kørte sidste år i den engelske Formel 3 serie for Raikkonen Robertson Racing, hvor det blev til en 6. plads i mesterskabet.
I år skal han køre for Timo Rumpfkeil i Motopark Academy teamet.

Motopark Academy teamet er nok mest kendt for deres Formula Renault indsat, hvor de blandt andet har haft kørere som Scott Speed, Filipe Albuquerque, Valtteri Bottas og Frank Kechele i teamet.

Carlo van Dam der har vundet det japanske Formel 3 mesterskab for TOM'S skifter over til det helt nye Formel 3 team 'Team Kolles & Heinz Union', hvor han kommer til at køre en af de racere med VW motor.

Det er ikke første gang at Carlo van Dam skal køre med VW motorer, de gjorde han også da han vandt det tyske Formel 3 mesterskab i 2007.

"De to stiftere af 'Team Kolles & Heinz Union' er begge meget erfarne motorsports eksperter, og deres valg af kører viser at de vil være med oppe foran; med Carlo van Dam får de en både erfaren og hurtig kører i deres team" - udtaler Volkswagen Motorsport's danske direktør Kris Nissen.

For yderligere at styrke 'Team Kolles & Heinz Union' har de skrevet kontakt med den tidligere BMW Sauber chief race engineer Mike Krack som deres tekniske direktør.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Atte Mustonen
  • Carlo van Dam
  • Motopark Academy
  • Team Kolles & Heinz Union
  •