Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Colak i SEAT i WTCC

WTCC 
11/02/09 

Den 24 årige kroat Marin Colak, der sidste år endte på anden pladsen i SEAT Leon Eurocup mesterskabet, skifer i år til World Touring Car Championship, hvor han stiller til start i en SEAT Leon.
 

Ligesom ved hans deltagelse i SEAT Leon Eurocup, samt ved de SEAT Supercopa løb han stillede op i sidste sæson, bliver det i år familie teamet 'Racing Team Colak' der skal stå for driften af raceren.

Udover at blive nummer to i SEAT Leon Eurocup mesterskabet, vandt Marin Colak både løb i det spanske og tyske Supercopa mesterskab, samt ikke mindst en tur i World Touring Car Championship på Oschersleben for SUNRED teamet, som en præmie for at have vundet en afdeling af SEAT Leon Eurocup mesterskabet.

Marin Colak er den anden kører fra SEAT Leon Eurocup mesterskabet der rykker op i World Touring Car Championship klassen i år, tidligere er det blevet bekræftet at Tom Boardman skal køre for SUNRED teamet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Marin Colak
  • Tom Boardman
  •