Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Peugeot offentliggør deres 2009 planer senere idag

Le Mans 
09/02/09 

Le MansVi har længe ventet på at se Peugeot Sports planer for 2009, hvad angår sportscar racing. Planerne skulle blive offentliggjort senere i dag, men allerede i fredags kunne Auto-Hebdo komme med deres bud på hvad Peugeot vil i 2009.
 

Ifølge Auto-Hebdo kommer Peugeot til Sebring, for at køre med i 12 timers løbet. De kommer også til udvalgte Le Mans Series løb, som i første omgang omfatter løbet på Spa Francorchamps i Belgien.
Efter 24 timers løbet på Le Mans vurdere Peugeot om de vil komme til flere Le Mans Series løb, men det er meget sandsynligt at de deltager i mindste et løb ud over det på Spa Francorchamps.

Herudover viser Peugeot interesse for Asian Le Mans Series løb som også kan komme på planen.

Hvad angår kører så fortæller den lokale avis, Le Maine Libre, at Jacques Villeneuve og Ricardo Zonta i år udskiftes med Sebastien Bourdais og Anthony Davidson.

Peugeot er i fuld gang med deres forberedelser til 2009 sæsonen, de har testet på Barcelona i sidste uge, og her var hverken Villeneuve eller Zonta med.

Som skrevet er meget af det i denne artikel rene gætterier, men senere på dagen i dag at offentliggøre Peugeot deres planer, så får vi se hvor meget af det der holder!

Vejgaard

Læs mere om:
  • Anthony Davidson
  • Jacques Villeneuve
  • Patrick Bourdais
  • Ricardo Zonta
  • Peugeot Sport
  •