Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Sebastien Bourdais også med i Le Mans

Le Mans 
09/02/09 

Le MansFormel 1 køreren Sebastien Bourdais, som netop har sikret sig endnu en sæson hos Toro Rosso teamet, er sandsynligvis også at finde i Le Mans 24 timers løbet.
 

Sebastien Bourdais ventes senere i dag ved en pressekonferrence sammen med Peugeot at offentliggøre at han også i år vil køre for Peugeot ved årets 24 timers Le Mans.

Dermed ser det ud til at 2009 sæsonen inden for få dage er faldet på plads for Sebastien Bourdais. Så sent som i fredags blev det bekræftet at han også i denne sæson skal køre for Toro Rosso teamet i Formel 1. Hans manager Nicholas Todt, har haft mere end almindelig travlt for at få tingene til at gå hans kørers vej.

Hos Toro Rosso var det et tæt opløb med Takuma Sato som gjorde meget spændende for Sebastien Bourdais. Til sidst lykkedes det for Nicholas Todt at få tingene på plads. Og nu ser det altså også ud til at Sebastien Bourdais får genvalg hos Peugeot til årets Le Mans.

Sebastien Bourdais må siges at være ganske erfaren på Le Mans efterhånden. Han debuterede i løbet i 1999 kun 19 år gammel og har kørt løbet i alt 6 gange. Bedste placering var i 2007 med en andenplads.

Dons

Læs mere om:
  • Sébastien Bourdais
  • Scuderia Toro Rosso
  •