Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formel 2

Höing vælger Formel 2

FIA Formel 2 
09/02/09 

Efter tre år i det tyske Formula BMW Championship, samt en enkelt sæson i German Formula 3 Cup, føler den nu 21 årige Jens Höing sig klar til at tage udfordringen op i den nye Formel 2 klasse.
 

Jens Höing er dermed den anden tyske kører i Formel 2 klassen, hvor han blandt andet skal konkurrere med to af de kørere som han var sammen med i Formel BMW tiden - Rob Wickens og Tobias Hegewald.

Den meget realistiske Jens Höing er helt klar over at 2009 bliver et hårdt læreår i Formel 2 klassen, og har derfor indstillet målet efter at vide mesterskabet i 2010, og dermed sikre sig chancen for en test med Williams Formel 1 teamet der er klassens hovedpræmie.

Og det med at teste motorstærke biler er ikke noget helt nyt for Jens Höing, han testede sidste år ved Superleague Formula klassens officielle test på Vallelunga banen, hvor han sluttede som 6. hurtigste kører i bilen fra Olympiacos teamet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jens Höing
  •