Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tom Coronel igen med på Le Mans

Le Mans 
07/02/09 

Le MansEfter 2 års fravær er Tom Coronel igen med på Le Mans til årets 24 timers løb. Det er dog stadig usikkert om han kommer til at køre.
 

Tom Coronel har lavet aftale med Spyker teamet om at køre i årets 24 timers Le Mans. Spyker teamet har dermed den første kører på plads i teamet. Det ventes at Peter Dumbreck og Ralf Kelleners som også sad i bilen i 2008 kommer til at køre igen for teamet.

Tom Coronel har været væk fra Le Mans i de sidste 2 års løb, da han har deltaget i WTCC serien for SEAT, og da der har været uheldige sammenfald med løbsdatoer, har det selvfølgeligt ikke været muligt at deltage. Deltagelsen i år er dog stadig usikker.

Sagen er nemlig den at Spyker endnu ikke er 100 % bekræftet som deltager. Den endelige deltagerliste kommer senere i denne måned, og her forventer Spyker at være med. Man har sine forhåbninger i tidligere års deltagelse, samt deltagelsen i Le Mans Series. Her deltager Spyker også i år, og Tom Coronel er også hyret til at køre i denne serie.

Dons

Læs mere om:
  • Tom Coronel
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  •