Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Williams og Toyota "frifundet"

Formel 1 
07/02/09 

Der har i den grad været rejst tvivl om den diffuser som både Williams og Toyota teamene vil anvende. FIA har dog frifundet teamene - indtil videre.
 

Flere teams har gjort indsigelse mod den diffuser som Williams og Toyota har udviklet til deres biler. Indsigelsen gælder for udformning og især placering af denne. FIA har nu undersøgt sagen og har ikke fundet grund til at der skal foretages ændringer.

Indsigelsen er kommet efter at de konkurrende teams kunne se at der var væsentlige forskelle på det de selv havde udviklet og på det som Williams og Toyota teamene hver især havde udviklet.

Max Mosley siger dog i tilføjelse til klarifikationen af de to teams diffusere, at han dog ikke vil udelukke at der senere på sæsonen kan komme yderligere indsigelser eller sågar protester. Det må tolkes i retning af at FIA måske heller ikke selv er helt sikre på deres egen fortolkning???

I hvert fald må man påregne at flere teams ganske givet vil ændre deres designs på diffuseren. Og så kan der igen herske tvivl, misforståelser og så videre i forhold til fortolkningen af et nyt reglement.

Dons

Læs mere om:
  • Panasonic Toyota Racing
  • Williams F1 Team
  •