Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ny chance til Sebastien Bourdais

Formel 1 
06/02/09 

- ny kontrakt med Toro Rosso bekræftet
Scuderia Toro Rosso har offentligjort at franskmanden Sebastien Bourdais er teamets anden kører i 2009 sæsonen.
 

Lang tids venten og spekulationer er slut - især for Sebastien Bourdais. Toro Rosso teamet har meddelt at man har indgået ny aftale med franskmanden. Dermed er begge kørere på plads i teamet, så sammensætningen består af Sebastien Buemi og Sebastien Bourdais. Taber i spillet blev japaneren Takuma Sato. Takuma Sato har "konkurreret" med Sebastien Bourdais om det ledige sæde, efter at Sebastien Buemi for nogen uger siden blev bekræftet som den ene af kørerne.

Mange navne har været nævnt som muligheder for at køre i Toro Rosso teamet. Blandt andet har Jenson Button og Bruno Senna inde i billedet som mulige emner. Det blev altså Sebastien Bourdais der fik den ledige plads. Til hans fordel er at han især i sidste halvdel af 2008 sæsonen gjorde store fremskridt, og at han kender teamet.

Takuma Sato og hans manager lægger i skjul på skuffelsen over ikke at have fået pladsen. Takuma Sato har faktisk gjort det imponerende godt i diverse tests for Toro Rosso teamet, men er altså allligevel blevet sat udenfor i denne omgang. Spørgsmålet er nu om vi ser Takuma Sato mere i Formel 1. Selv håber han på det idet han mener at han så absolut stadig har meget at bidrage med.

Sebastien Bourdais er derimod mere end almindelig lykkelig over at have fået genvalg. Han ved dog også godt at han i denne sæson virkelig skal præstere for alvor. Der var lidt indkøringsvanskeligheder for ham i sidste sæson, og det blev heller ikke lettere af at hans teamkammerat i sidste sæson var Sebastian Vettel. Nu får han en ny chance for at vise det han faktisk godt kan, nemlig at køre race.

Dons

Læs mere om:
  • Sébastien Bourdais
  • Takuma Sato
  • Scuderia Toro Rosso
  •