Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

MC-Basen Super Challenge

Ny aftale til 'Martin – Speed of Light'

Super
Challenge 

06/02/09 

MC-Basen Super ChallengeJan Jespersen og Carsten Lund har indgået ny aftale med Aagesen Motorcykler
Carsten Lund, Ølstykke, og Jan Jespersen, Herlev, har indgået ny sponsoraftale med Aagesen Motorcykler, Rødovre, ved Hans Aagesen for den nye sæson 2009, hvilket indebærer, at de skal fortsætte med at køre på Honda CBR 1000 RR Fireblade i Super Challenge serien for Team Aagesen.
 

Jan Jespersen og Carsten Lund kørte sidste halvdel af sæsonen 2008 i MC Basen Super Challenge serien på Honda CBR 1000 RR Fireblade, hvilket var en stor succes. Jan blev som bekendt den samlede vinder af MC Basen Super Challenge, hvor toppen af de danske road racing kørere deltager.

De 2 nye Honda CBR 1000 RR Fireblade er leveret fra Aagesen Motorcykler. Carsten Lund og Jan Jespersen er langt med klargøring af de nye racere til sæsonen 2009.


(Foto: Morten Kimer Hansen)

Aagesen Motorcykler, Rødovre, arrangerer i dagene 18. – 19. og 20. maj banedage på Anderstorp banen i Sverige for begyndere og erfarne trackday kørere, hvor Jan Jespersen og Carsten Lund deltager som instruktører som en del af sponsoraftalen med Aagesen Motorcykler. Jan Jespersen og Carsten Lund er også hos Aagesen Motorcykler onsdag aften d. 4. februar fra kl. 19.00, hvor de er behjælpelige med opsætning af MC til ræs for interesserede kørere.

Martin – Speed of Light
TH Motorsport

Læs mere om:
  • TH Motorsport / Martin – Speed of Light
  •