Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Grand Prix 2 Asia Series

Klar til første aften GP2 løb

Grand Prix 2
Asia Series 

05/02/09 

Qatar kalder - og det bliver i mørke
Efter Formel 1 gæstede Singapore og kørte sent om aften og i mørket, er der kommet flere muligheder for at køre om natten. Næste forsøg bliver gjort i Qatar på Losail banen og det bliver første gang i regi af Grand Prix 2. Måske som den første prøve mod endnu et Formel 1 Grand Prix under mørkere forhold.
 

Og kørerne glæder sig til de nye udfordringer. "Losail er en ny bane for alle kørerne. Et natløb har andre forhold, men jeg er meget sikker, især med det gode arbejde som vores mekanikerer vil leverer til at klargøre raceren," siger Marco Bonanomi. Han har kigget på video fra flere motorcykel race for at lære banen at kende. "Et natløb bliver blot endnu mere spændende - det er helt sikkert," siger han.

Teamchefen for Qi-Meritus.Mahara teamet ser også frem til udfordringerne i Qatar. "Det første natløb i GP2 Asia-serien på Losail vil være historisk og en uforglemmelig oplevelse. Vi er glade for at være blandt de teams som er med når det sker," siger Raad S. Abduljawad.

Benji

Læs mere om:
  • Marco Bonanomi
  • Qi-Meritus.Mahara
  • Losail Circuit
  • Natløb i Speedcar Series
  •      ASETEK SIMSPORTS