Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

Chandhok klar til endnu en sæson

Grand Prix 2 
05/02/09 

Den indiske kører, Karun Chandhok er blevet bekræftet til endnu en sæson i GP2, hvor han skal køre for det nye team i serien, Ocean Racing Technology.
 

Det portugisiske team har hentet den 25-årige kører ind, og han medbringer en del erfaring fra både GP2 og GP2 Asia. Den tidligere Formel 1-kører Tiago Monteiro står i spidsen for teamet og han er tilfreds med sin signing. "Det er meget vigtigt for teamet at have sikret sig en talentfuld kører som Karun Chandhok. Han er hurtig, arbejdet tådt og har allerede nogle gode resultater," siger Monteiro.

Også køreren er godt tilfreds med aftalen. "Jeg er meget glad for at have skrevet med Ocean Racing Technology. Jeg kender Tiago fra nogle år tilbage da vi en kort overgang kørte sammen i WSR og også da han var holdkammerat med Narain Karthikeyan hos Jordan," siger han. Det er et nyt team han kommer til efter at have været engageret hos iSport som har hørt til blandt de mere etablerede teams i GP2. Det var dog ikke muligt at fortsætte samarbejdet, sandsynligvis fordi iSport vil have en større pose penge for en ny sæson, mens det er noget billigere hos Ocean Racing Technology.


Chandhok kører GP2 igen i 2009
(Foto: GP2 Series)

Netop det at skifte team kan måske være en hindring. "At komme til et nyt team er altid lidt gamblet for en kører. Ethvert nyt team skal bruge noget tid på at komme helt op i fart og det vil være urealistisk at tro at vi kan gå efter mesterskabet, men det vil helt sikkert være målet at vinde løb i år," siger den indiske kører.

Benji

Læs mere om:
  • Karun Chandhok
  • Ocean Racing Technology
  •