Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally Monte-Carlo Historique

Top 10 placering i sigte

Rally Monte-Carlo
Historique 

04/02/09 

De lange knives nat afslutter historisk rally
Efter skuffende resultater på fjerdedagen af Rallye Monte-Carlo Historique, hvor løbets bedste danske hold, Lars Bækkelund og Arne Pagh i Fiat 128 Coupé faldt ned på 17. pladsen, avancerede de atter på løbets næstsidste dag. Danskerne kørte sig op til 11. pladsen og har, inden "De lange knives nat" starter kl. 22 tirsdag aften, udsigt til at kunne avancere yderligere nogle pladser.
 

"Vi havde en nærmest problemfri dag, og nu håber vi, at der bliver godt med sne, regn eller tåge i bjergene i nat, så rykker vi nok yderligere frem, sagde Lars Bækkelund.


Lars Bækkelund og Arne Pagh starter ud på Entrevaux specialetapen. De ligner nu et godt bud på bedste danske hold med gode muligheder for en placering blandt de 10 førende hold af de 330 deltagende mandskaber.
(Foto: Michael Eisenberg)

Scuderia Italias andet hold, Bent Mikkelsen og Jens Gandrup i Alfa Romeo 1750 GTV, nående etapemålet i Monaco med godt bulet forparti: "En modgående lastbil trak over i vores vejbane, så jeg måtte klemme mig hårdt op af autoværnet for at undgå en frontalkollision," sagde Bent Mikkelsen. Han rykkede i dagens løb op fra nr. 88 til nr. 64.


Bent Mikkelsen og Jens Gandrup runder en hårnål med bulet forskærm, dog ikke på grund af dristig kørsel, men fordi de blev presset ud i autoværnet af en lastbil.
(Foto: Michael Eisenberg)

Alle de danske hold er avanceret støt op gennem feltet, og samlet set tegner det til den bedste danske indsats i Rallye Monte-Carlo Historique nogensinde.

Resultater:
Rallye Monte-Carlo Historique

Danskernes placeringer efter specialetape 12:

11: Lars Bækkelund / Arne Pagh, Fiat 128 Coupe, 974 strafpoints

49: Henning Hjorth / Otto Kristensen, MG B GT, 1886

56: Preben Kristoffersen / Knud Hedegaard, Austin Mini Cooper, 1954

88: Bent Mikkelsen / Jens Gandrup, Alfa Romeo 1750 GTV, 2243

153: Peter Karlsen / Michael Munkholm Jensen, Alpine Renault A110 1600 S, 6708

Rallye Monte-Carlo Historique slutter onsdag morgen i Monaco.


Michael Eisenberg

Læs mere om:
  • Monte Carlo
  •  
     

    Rally Monte-Carlo Historique nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: