Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series GT2S

Rahal Letterman Racing håber på god debut

ALMS
GT2S 

03/02/09 

Rahal Letterman Racing gør i år debut med BMW i American Le Mans Series. De foreløbige tests har tegnet godt.
 

Når starten går til 12 timers løbet på Sebring om kun godt halvanden måned, så er Rahal Letterman Racing med i feltet med en spritny BMW M3. Bilen har været testet både i Europa og i sidste uges test på netop Sebring banen i Florida.


(Foto: Sebring Raceway)

I Europa blev bilen testet af BMWs eget testteam, mens man på Sebring selvfølgelig har brugt teamets egne kørere. Medejer Bobby Rahal venter sig meget af bilen.

"Den har været igennem adskillige tests i Europa i 2008, hvor den har gennemgået adskillige og grundige tests - primært af BMW. Vi har dog været med hele vejen. Vores største bekymring er holdbarheden, men med det bilen viste på Sebring, er vi ganske fortrøstningsfulde. Der er selvfølgelig en del ting endnu som vi skal lære at kende på bilen, men alt indikerer at vi er på rette vej."


(Foto: ALMS)

"Vores konkurrenter ser ud til at komme med væsentlige opgraderinger til deres biler, så der bliver hård konkurrence i denne klasse. Vi er nok mest spændt på hvor Corvette står når de rykker ind i vores klasse. Det er en klasse med meget hårde konkurrenter."

Det er endda muligt at vi ser bilen på vore breddegrader. BMW har ifølge Bobby Rahal fået bilen godkendt af ACO til deltagelse i Le Mans Series og selve 24 timers Le Mans løbet. Ifølge Bobby Rahal venter man kun på den officielle bekræftelse fra ACO.

Dons

Læs mere om:
  • Rahal Letterman Racing
  • Sebring
  •