Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

82 ansøgere til Le Mans 2009

Le Mans 
31/01/09 

Le MansPå trods af finanskrisen, og ikke mindst krisen i bil industrien, har ACO modtaget ikke mindre end 82 ansøgninger til de i alt 55 pladser på startgrid'en til Le Mans 2009. Det er en svag tilbagegang i forhold til 2008, men stadig et højere antal end 2007.
 

ACO kan kun være tilfreds med antallet af ansøgere set i lyset af hvordan mange teams skære voldsomt ned i deres aktiviteter i 2009 sæsonen, og rent faktisk må det betegnes som noget af en overraskelse at hele 44 ud af de 82 ansøgninger er LMP biler.


ACO har ikke offentliggjort hvem der er på ansøgerlisten, men mon ikke de nye Acura ARX 02A racere fra Patron Highcroft Racing og Gil de-Ferran-Motorsports er med på listen?
(Foto: Patron Highcroft Racing)

Hvordan fordelingen bliver hen over de 4 klasser er usikkert, dog gætter jeg på at GT1 klassen bliver den absolut mindste på grid'en.

Det forventes at ACO offentliggør den samlede startliste inklusive reserver i slutningen af februar, og indtil da må vi vente i spænding.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Le Mans
  • 13/06/09 - Le Mans - Le Mans
  •