Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Starten på Malaysias Grand Prix udsat

Formel 1 
29/01/09 

Arrangørerne af Malaysias Grand Prix er blevet enige med FOM/Bernie Ecclestone om at udsætte starten i det malaysiske Grand Prix.
 

Det har været på tale at det malaysiske Grand Prix skulle køres i kunstlys, men det er udsat på ubestemt tid. Det er i øjeblikket for dyrt for arrangørerne at etablere en fuld lysdækning over hele banen. Der var ellers planer om at det skulle være en permanent opsætning af projektører, men som tiderne er i øjeblikket, så er det udsat på ubestemt tid.

I stedet er der lavet aftale med FOM/Bernie Ecclestone om at man udsætter starten med 3 timer, så starten på Formel 1 løbet går kl. 17,00 lokal tid. Kvalifikationen om lørdagen bliver også rykket til kl. 17,00 lokal tid. Dermed har man i Malaysia lavet en aftale tilsvarende den som er lavet med arrangørerne af det australske Grand Prix. Det betyder at vi her i Europa kan komme til at se disse 2 Grand Prixer på et lidt mere human tidspunkt. Aftalen er også godkendt af FIA.

Dons

Læs mere om:
  • 29/03/09 - Albert Park - Formel 1 - FIA F1
  • 05/04/09 - Sepang - Formel 1 - FIA F1
  •