Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car SP4

Vesti Motorsport i 24-timers løb

Special Saloon Car
SP4 

28/01/09 

Payback time
Hele banesæsonen stiller Peter Vesti op i Special Saloon Car klassen, en indsats som kræver megen hjælp og støtte undervejs, både hjemme i værkstedet, samt ude på banerne. For at give alle disse hjælper lidt tilbage igen, og for at give dem en mulighed for selv at sidde ved rattet, har Vesti Motorsport netop deltaget i et 24-timers go kart løb.
 

"Jeg havde tilmeldt Vesti Motorsport til 24-timers go kart Le Mans på Thy gokart bane, for når alle mine hjælper bruger 7 weekender på mig om sommeren, så er det jo rimeligt at de også for noget til gengæld" - oplyser Peter Vesti.

Det var en rigtig firma tur, og det var en rigtig god weekend, men det også meget hårdt. En lang nat, kun et par timers søvn.

"Vi kom lidt dårlig fra start, da vi ikke havde kørt på banen før, det havde alle de andre! Men vi kæmpede hårdt, og det blev meget bedre end da vi startede" - fortæller Peter Vesti, og tilføjer - "der var 6 hold til start, vi blev nummer 5 efter 24 timer, med 200 omgang efter de førende, og 120 omganges forspring til sidste hold. Vi kørte ialt 4035 omgange = 40350 sving, så kroppen var helt mørbanket bagefter."


(Foto: Vesti Motorsport)

Men selv om alle var trætte (og slidte), synes de at det var en utrolig god tur.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Peter Vesti
  •