Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Succesfuld test for Chevrolet

WTCC 
27/01/09 

Chevrolet's World Touring Car Championship team har netop afsluttet en tre dags test med den nye Chevrolet Cruze på Estoril banen. En test som var en del af den videre udvikling af den nye bil.
 

Teamet beskriver testen som endnu et positivt skridt fremad for den nye bil, med henblik så sæson start. Nicola Larini var fuld tilfreds med det test arbejde som blev opnået, på trods af de skiftende vejrforhold testen blev kørt under.


(Foto: Chevrolet WTCC Racing)

”I tre dage har vi oplevet alting: solskin, regn, hagl og tåge. Det har påvirket vores test program, men på den anden side tilladt os teste bilen under alle former for baneforhold. Der har ikke været nogen større problemer, og vi har haft mulighed for at samle vigtige informationer om bilen” - fortalte Nicola Larini efter testen.

På den tekniske side har teamet fokuseret på forskellige undervogns opsætninger, samt den nye X-trac gearkasse, bilerne skal køre med. Chevrolet teamet vil forsætte med at teste med den nye Cruze på Valencia i februar, hvor Nicola Larini og Alain Menu begge vil teste de nye biler, før de bliver sendt på den lange tur til Brasilien.

Selch

Læs mere om:
  • Chevrolet
  • Estoril
  •