Speedcar Series

Bahrain - race 2

25/01/09

Med en stærk indsat på allersidste omgang sikrede englænderen Johnny Herbert fra HMB teamet sig sejren i weekendens andet Speedcar Series løb i Bahrain, efter at have overhalet begge Palm Beach kørerne Gianni Morbidelli og Thomas Biagi.

Thomas Biagi startede fra pole position, men tabte den allerede på første omgang til teamkollega Gianni Morbidelli, hvorefter de to trak sig lidt fri af feltet.

Løbsvinderen Johnny Herbert startede løbet fra 6. pladsen, og skød allerede under starten op på 3. pladsen, en placering han holdt indtil 12. omgang, hvor han fandt vej forbi debutanten Thomas Biagi.
På den sidste af de 16 omgange smuttede Herbert også forbi Morbidelli, og han strøg over målstregen med et forspring på 2,560 sekund.

15Enzo PanacciContinental CircusDNF2

Heinz Harald Frentzen der kører for Team Lavaggi kunne med tiden 2:06,825 tage æren for den hurtigste omgangstid.

Med sejren kom Johnny Herbert op på en delt første plads i mesterskabet, en første plads han deler med Gianni Morbidelli, de har nu begge 21 point.
På 3. pladsen ligger Heinz Harald Frentzen med 19. point.