Bahrain - race 2

Grand Prix 2
Asia Series

25/01/09

Mexicaneren Sergio Perez der kører for Barwa International Campos Team skrev igår Grand Prix 2 Asia historie, da han efter at have ført sprintløbet på Sakhir banen i Bahrain fra start til mål, med sejren blev han den yngste kører der har vundet et løb i denne serie.

Samtidig med at Sergio Perez blev den yngste kører til at vinde et Gp2 Asia løb, var sejren også den første til en mexicansk kører.

Sergio Perez fik lidt hjælp i starten af løbet, da køreren på anden pladsen på startgridden, Giedo van der Garde fra iSport, ikke kom med på opvarmningsomgangen og derfor måtte starte bagerst.
Giedo van der Garde kæmpede sig i løbet op på 14. pladsen ud af de 26 deltagende kørere.

26James Jakes Super Nova DNF (9)

Løbets hurtigste omgang blev sat på 5. omgang, hvor Diego Nunes fra Piquet Sports kørte tiden 1:43,913.