Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula 3

Formula 3 Masters tilbage på Zandvoort

Formel 3 
25/01/09 

Efter i 2 år at have måttet køre på den belgiske Zolder bane, er det berømte og prestigefyldte Formula 3 Masters løb tilbage på Zandvoort.
 

I år kan de mange fans af Formula 3 Masters glæde sig. Løbet er tilbage hvor det vel egentlig hører til - nemlig på Zandvoort. På grund af støjproblemer har man i de seneste 2 år måttet afvikle løbet i Belgien på den gamle Grand Prix bane, Zolder. Men nu er løbet tilbage igen på Zandvoort.

Grunden til flytningen til Belgien var faktisk en højesterets afgørelse, der gik med miljøforkæmpere om at der var for meget støj. Nu har de hollandske arrangører fundet en løsning på det problem.

Afviklingen af løbet i år vil finde sted i weekenden den 13 og 14 juni. Blandt de tidligere vindere af løbet kan blandt andet nævnes David Coulthard, Takuma Sato og Formel 1 verdensmesteren Lewis Hamilton.

Dons

Læs mere om:
  • Zandvoort
  • Zolder
  •