Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar Racing forsætter samarbejdet

Rally 
24/01/09 

- med Ray Mallock Engineering
Escobar Racing fra Køge har netop afsluttet forhandlingen med Ray Mallock Engineering og har forlænget samarbejdet med den Engelske motorsportsspecialist i 2009.
 

Ray Mallock Engineering er et af Englands absolut fineste firmaer inden for opbygning af racerbiler til hele verden. Firmaet har over 100 specialister ansat til at bygge og servicere de mange biler der igennem årene har forladt firmaet.


(Foto: Escobar Racing)

Ray Mallock startede firmaet i 1984 og har siden haft stor betydning inden for udviklingen af de fleste former for motorsport. Firmaet der har til huse i Northamptonshire England har 4300 km2 til deres rådighed på egen fabrik. Der bliver omhyggeligt holdt øje med alt hvad der kommer ud fra Ray Mallock Engineering, og hver bil har derfor også sit eget nummer så specialisterne altid kan følge bilerne rundt omkring i verden, og derved kan tilbyde Deres kunder de sidste nye opdateringer til Deres racerbil.

I Escobar Racing er man selvfølgelig rigtig glad for at kunne forsætte samarbejdet med Ray Mallock. Teamet bestiller stort set samtlige reservedele til Deres Opel Corsa SUPER1600 hos den Engelske specialist og selvom der må beregnes lidt transporttid fra England, så fungere det upåklageligt og der er aldrig fejlleverancer fra firmaet.


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: