Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Advan Cup

Det gamle vinderteam genopstår

Advan Cup 
26/01/09 
Yokohama

Sammen med starten på motorsportsåret 2009 genopstår et af de mest succesrige og vindende teams i Gruppe N's historie - LV-Motorsport - der blandt andet satte sig på både guld-, sølv- og bronzemedaljerne i 2004.
 

Efter fire års spændende samarbejde med Autoforum Racing Team Silkeborg i Danish Touringcar Championship, kan Lars Vendelbo fra LV-Motorsport nu konstatere, at de svære økonomiske tider ikke længere er til deltagelse i denne klasse.
Derfor genopliver han det gamle team, og kommer igen til at stå på egne ben - eller rettere hjul, hele 12 af dem endda.
For når teamet kører ud til Åbningsløbet på Jyllands-Ringen den 9. og 10. maj er det planen at det bliver med tre biler.


LV-Motorsport anno 2004 hvor kørerne Klaus Verner, Lars Vendelbo og David Falch besatte de tre første pladser i mesterskabet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Teamet vil den kommende sæson koncentrere indsatsen omkring Gruppe N - Advan Cuppen - hvor det som nævnt er planen at indsætte tre biler.
Det bliver dels en Peugeot 307 EPO III racer, en model som teamet har stor erfaring med, samt to helt nyudviklede Peugeot 308 EPO I racere.


Lyset er tændt for ombygningen fra gadebil til racerbil.
(Foto: LV-Motorsport)

Bilerne er allerede nu under opbygning og klargøring, mens der stadig forhandles med potentielle sponsorer og samarbejdspartnere til den kommende sæson.

På kørersiden er teamet i forhandling med flere interesserede kørere, og Lars Vendelbo forventer snart at kunne offentliggøre kørerbesætningen, både til 307'eren samt de to nye 308 racere.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Lars Vendelbo
 • LV-Motorsport
 •  
   

  Advan Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her