Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Mercedes og Schumacher kontakt igen

DTM 
22/01/09 

DTMIfølge Mercedes motorsportschef, Norbert Haug, så bliver der stadig forhandlet mellem Stuttgart fabrikken i Tyskland og ex. Formel 1 køreren Ralf Schumacher.
 

Selv om der tidligere var rygter om at Ralf Schumacher var helt ude af DTM, kommer der nu nye meddelelser om forhandlinger. Ralf Schumacher sagde tidligere på ugen, at han ikke havde store forhåbninger om et sæde, fordi han kun ville kører en 2009 bil.

Nu fortæller Mercedes fabrikken at man stadig forhandler med Schumacher. Norbert Haug har nu afsløret flere ting om omkring af forhandlingerne.
”I øjeblikket forhandler vi, og vi vil gerne forsætte med Ralf Schumacher. Han har allerede testet for os. Vi arbejder på at kunne opfylde hans krav om en 2009 bil.”

En af mulighederne for Schumacher kan være at Christijan Alberts nok ikke skal køre DTM i denne sæson. Rygter har allerede sat ham i sæde i Le Mans Series, sammen med et team som er drevet af Dr. Colin Kolles. Alberts team chef fra sidste år planlægger at deltage i Le Mans Series med en eller to Audi 10 biler.

Selch

Læs mere om:
  • Ralf Schumacher
  •