Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Swedish Touring Car Championship

Skal James Thompson køre i STCC?

Swedish
Touring Car
Championship 

22/01/09 
Yokohama

Englænderen James Thompson der i 2008 deltog i både DTC og WTCC, fortæller at han har været i kontakt med Thomas Engström og det svenske Honda Racing team, efter at Thed Björks har skiftet team i år.
 

”Tomas Engström ringede til mig, jeg har ikke fået et konkret tilbud og jeg har ikke bestemt mig endnu” - fortæller James Thomsen. Men han indrømmer også at flere af løbs datoerne i STCC ligger sammen med store internationale løb, og han derfor kun vil have mulighed for at kører STCC.

Der har længe været spekulationer om hvem der skulle overtage Thed Björk’s sæde i denne sæson, og vi har tidligere fortalt at Tomas Engström havde samtaler med flere forskellige udenlandske top kører. Roberto Colciago er en af de kører som har været på tale og nu er James Thomsen også med i forhandlingerne om et Honda sæde i STCC.

Thompson er kommet på tale i STCC efter at N-Technology opsagde hans kontrak, da de ikke kunne få fabriks støtte til deres WTCC indsats. Thompson har været sat i forbindelse med flere WTCC og BTCC teams men har endnu ikke taget stilling til hvor han skal kører i 2009. Han har allerede fortalt at han faktisk overvejer at tage en sabat år i WTCC.

James Thompson har også kigget i en anden retning, nemlig GT racing.
”GT racing er en mulighed, det ville være godt at se om der var nogen teams som var interesseret. Det er dog en helt anden scene. Jeg har faktisk ikke en prioritet på hvor jeg kører i år, jeg vil bare være konkurrence dygtig. Man skal føle sig heldig hvis man får penge for at kører så jeg har talt med alle jeg kan komme i tanke om”.

James Thompson har faktisk flere gange det sidste stykke tid at han hellere vil blive hjemme, frem for at kører i en bil og et team som ikke er konkurrence dygtigt.

Selch

Læs mere om:
  • James Thompson
  •  
     

    Swedish Touring Car Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: