Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

FIA Formel 2

Formel 2 kontrakt til Iaconelli

FIA Formel 2 
22/01/09 

Som den første kører fra det Sydamerikanske kontinent har Brasilianeren Carlos Iaconelli nu sikret sig en kontrakt til premieresæsonen i det nye FIA Formula Two Championship mesterskab.
 

Carlos Iaconelli kørte i 2008 for Durango i Grand Prix 2 klassen, og før det kørte han i Renault World Series.

Når Carlos Iaconelli i år stiller op i Formel 2 klassen, møder han blandt andet tre tidligere konkurrenter fra tiden i Renault World Series, det drejer sig om Rob Wickens, Julien Jousse og Mikhail Aleshin.

"Jeg er virkelig glad for at skulle deltage i F2 i 2009; det bliver en fantastisk udfordring. Mesterskabet vil besøge nogle skønne baner, med konkurrencedygtige kørere og en motorstærk bil - det lader til at være en god kombination. Hovedgevinsten en F1 test med Williams for F2 vinderen repræsenterer noget alle unge racerkørere har drømt om, og jeg vil arbejde meget hårdt på at gøre min drøm til virkelighed" - udtaler Carlos Iaconelli.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Carlos Iaconelli
  •