Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Valencia test - tirsdag

Formel 1 
21/01/09 

BMW Sauber teamet har henlagt deres første test af den ny F1.09, hvor man tester alene.
 

BMW Sauber præsenterede deres ny bil og gik samtidigt igang med den første test på Valencia banen, altså ikke bybanen. Den første test var ifølge BMW Sauber teamet ikke en egentlig test, men mere én såkaldt shake-down test. Alligevel kørte man over 70 omgange på banen, hvor vejret var fint.

Robert Kubica kørte den første "test" og forsætter med at teste også onsdag og torsdag, inden Nick Heidfeld tager over fridag og lørdag. Indtrykket efter den første test for Robert Kubica, var særdeles positivt. Man havde dog et problem med at finde ordentligt bid i banen. Det skyldtes dog nok at man var ene på banen, og at det derfor ikke var kørt frisk gummi asfalten.

Robert Kubica havde ikke nogen problemer med bilen bortset fra førnævnte, og man kunne gennemføre den planlagte kørsel uden afbrydelser. Ifølge BMW Sauber teamet er det dog først i dag - onsdag - at testen for alvor løber afstablen.

Dons

Læs mere om:
  • Robert Kubica
  • BMW Sauber F1 Team
  • Valencia - Ricardo Tormo
  • 24/01/09 - Valencia - Ricardo Tormo - Formel 1 Test
  •      ASETEK SIMSPORTS