Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Mike Conway skifter til IndyCar

IndyCar
Series  

20/01/09 

Den engelske Grand Prix 2 kører Mike Conway har skrevet kontrakt med Dreyer & Reinbold Racing for 2009 IndyCar sæsonen
 

Mike Conway der i sidste sæson sejrede i Grand Prix 2 løbet i fyrstedømmet Monaco, har efter Honda’s beslutning om at stoppe i Formel 1 valgt USA som det næste skridt i sin karriere.

Conway der blandt andet kan skrive, engelsk Formel 3 mester og engelsk Formel Renault 2.0 mester på sit CV har i dag underskrevet kontrakten der sætter ham i en af Dreyer & Reinbold’s IndyCars for denne sæson, det forventes stadig at teamet stiller op med 2 biler til denne sæson, men hvem den anden Dreyer & Reinbold kører bliver er endnu ikke fastlagt.

”Jeg glæder mig til at køre i USA sammen med Dreyer & Reinbold Racing. Det bliver lidt hårdt at lære så mange nye baner at kende, men jeg ser frem til sæsonstarten og samarbejdet med teamet”, siger den 25-årige Conway der også var sat i forbindelse med et sæde hos Panther Racing.

”Vi er meget glade for at skrive kontrakt med Mike for 2009, Dreyer & Reinbold Racing ser frem til en god 2009 IndyCar sæson”, udtaler team ejer Dennis Reinbold.

Det forventes at Dreyer & Reinbold Racing kører med 2 biler til denne sæson, men teamet har indtil videre gået meget stille med dørene angående kørersammensætningen for den kommende IndyCar sæson. Det må dog antages at Buddy Rice der kørte for teamet i sidste sæson stadig er en potentiel mulighed til det 2. sæde, ligeledes er Milka Duno stadig i betragtning for denne sæson, Duno bragte i fjor adskillige Citgo sponsorpenge til teamet.

Jacob Carsting

Læs mere om:
  • Buddy Rice
  • Mike Conway
  • Milka Duno
  • Dreyer & Reinbold Racing
  •