Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans Series

Privat Audi R10 TDI på Le Mans 2009?

Le Mans
Series 

20/01/09 

Havde jeg for et år siden skrevet om en privat anmeldt Audi R10 TDI på Le Mans 2009, var jeg nok udråbt som en drømmer. Noget tyder på at det nu bliver virkelighed, da det forlyder at Dr. Colin Kolles vil købe hele to af slagsen.
 

Audi fabrikken annoncerede mandag at der kommer privat anmeldte Audi R10 TDI i Le Mans Series i 2009, og vi kan godt forvente at R10’eren også tilmeldes til 24-timers løbet på Le Mans.

Der er ikke nyt for Dr. Colin Kolles at arbejde sammen med Audi. Siden 2006 han haft to Audi A4 DTM biler med i DTM serien, og nu tyder det på at han har fået fingre i den bil mange andre kun har drømt om.

Dr. Colin Kolles' team - TME - har base i Greding kun 38 kilometer fra Ingolstadt, og som skrevet er der store planer for teamet allerede fra den første sæson. Audi Sport sælger de to R10 TDI’er med en service pakker der inkludere support fra Audi Sport's teknikere.

Vi må håbe at at Audi magter at sælge teknisk support til et privat team, samtidig med at de skal sikre at den helt nye R15 TDI bliver ført frem til sejre.

Jeg er slet ikke i tvivl om at Audi vil gøre alt for at vinde på Le Mans, så når man nu sælger to R10’er til et privat team, må vi formode at den helt nye Audi R15 TDI er en teknisk meget stabil pakke, og samtidig hurtig, eller ville Audi vel ikke byde en konkurrent inden for?
Ikke engang når der er penge i det.

Vejgaard

Læs mere om:
  • TME
  •