Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Force India præsenterer ny bil

Formel 1 
18/01/09 

- men først i marts måned
Force India vil selvfølgelig præsentere deres nye bil, men det vil først ske i starten af marts måned. VMJ02 vil blive præsenteret i forbindelse med test på Jerez banen.
 

Sidste sæsons bundprop, Force India, har taget et radikalt skifte. Efter et par sæsoner med Ferrari motorer, vil Force India fremover anvende Mercedes motorer og gearkasser. Udover at udviklingen af den nye VMJ02 racer har taget tid, så har beslutningen om at skifte til Mercedes motorer og gearkasser også haft indflydelse på klargøringstiden.

Det betyder at Force India teamet først vil præsentere deres nye 2009 racer i forbindelse med en test på Jerez banen i starten af marts måned.

"Faktisk ikke. Vi har 6 dages test som jeg tror vil være nok. Desuden er vores faciliteter ved Silverstone helt up to date, så jeg tror at vi vil være klar til det første Grand Prix."

Desuden tror Vijay Mallay at Force India vil være i stand til at rykke frem til midterfeltet og markere sig der.

Dons

Læs mere om:
  • Force India
  • Jerez
  •