Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Escobar Racing søger juniorkører

Rally 
18/01/09 

I Escobar Racing går man med drømmen om at gentage succesen fra 2006 samt 2007, der omhandlede talentudvikling af en ung rallykører, og søger derfor en juniorkører med ambitionerne i orden, og viljen til at vinde.
 

Lars Kragh der ejer Escobar Racing er en af de personer i Dansk rallysport, der arbejder meget målrettet på at få så mange unge talenter i gang med rallysporten som overhoved muligt. En af måderne at gøre det på, er bl.a ved at dele ud af den mange års erfaring som Lars har høstet igennem mere end 22 år som aktiv kører.

Lars Kragh fortæller: Vi arbejder i øjeblikket målrettet på et nyt rallyprojekt og ligger forsat i forhandlinger om økonomi m.m. Hvis det lykkedes for os, hvilket vi selvfølgelig håber meget på, kommer vores fine Opel Corsa Super1600 formegentlig bare til at holde hjemme i garagen, hvilket jeg personligt ville være meget ked af. Derfor syntes jeg det nu er tid til at søge efter et ungt talent der måske ville købe eller lease bilen af os, og samtidig blive en del af Escobar Racing.

Hvad kan Escobar Racing så tilbyde en eventuelt kommende juniorkører?
Der vil selvfølgelig være fuld støtte, opbakning og assistance fra teamet før, under og efter løbene. Pressemeddelelser, nyhedsbreve, professionelt markedsføring m.m. varetages ligeledes af Escobar Racing.

Teamets hjemmeside der allerede har haft mere end 25.000 besøgende vil blive opdateret med samtlige oplysninger om den nye juniorkører og bliver dagligt opdateret af Escobar Racings webmaster. Og sidst men ikke mindste, vil man komme til at sidde bag rattet i en meget potent Super1600 bil der er bygget af selveste Ray Mallock Engineering i England.

Hvis der skulle sidde nogle unge talenter med blod på tanden, og som gerne ville høre mere om mulighederne for at blive juniorkører i Escobar Racing, er man meget velkommen til at kontakte Lars Kragh på tlf. 40-141590, eller på mail lars@escobar-racing.dk

Henrik Dernoff
Teamchef


Læs mere om:
  • Lars Kragh
  • Escobar racing
  •  
     

    Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: