Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DTM

Gary Paffet ser frem til 2009 model

DTM 
17/01/09 

DTMEfter at have tilbragt to år (07&08) med aflagt materiel, har Gary Paffet taget de positive briller på op til 2009 sæsonen.
 

Ikke mindst fordi han ser gode chancer for at vende tilbage til et fuldt fabriksstøttet hold med en spritny Mercedes model 09 holdende i garagen. Muligheden er opstået efter at Mr.DTM hamselv, Bernd Schneider har valgt at gå på pension, efter utallige i år vælten.

Gary Paffet indrømmer ved samme lejlighed at det har været en frustrerende tid, at sidde i en bil der ikke kunne vinde mesterskabet. Han har dog set fremad og prøvet på bedst mulig vis at bevare den positive holdning. Og det ser ud til at betale sig. Oddsene for at vende tilbage til et fabriksstøttet team har i hvert fald ikke været bedre end nu.

DTM sæsonen begynder d.17 Maj på Hockenheim.

MiRo

Læs mere om:
  • Bernd Schneider
  • Gary Paffett
  • 17/05/09 - Hockenheim - DTM
  •