Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

WTCC test i Portugal

WTCC 
16/01/09 

Flere WTCC teams startede onsdag test på Portimao banen i Portugal. Her iblandt BMW Italy-Spain teamet med Alex Zanardi og teamets nye kører Sergio Hernandez.
 

Forberedelserne til den kommende WTCC er mere end i fuld gang. I går startede således en testrunde på Portimao banen i Portugal, hvor flere af de deltagende teams vil deltage.

Hos BMW Italy-Spain teamet er der store forventninger forud for sæsonen. Først og fremmest fordi BMW generelt vil generobre titlen fra SEAT som tog titlen i 2008. Men der er også store forventninger til teamets egne kørere. Først og fremmest er Alex Zanardi efterhånden nærmest en institution i motorsport, og som på en god dag kører lige op med de yngre kørere. Dernæst er der masser af forventninger til teamets nye kører, Sergio Hernandez. Han er ikke ubekendt med WTCC idet han i 2008 vandt de uafhængiges mesterskab i klassen. Derfor knyttes der masser af forventninger til Sergio Hernandez. Sergio Hernandez erstatter Felix Porteiro.

Teamchef Roberto Ravaglia erkender at det er en yderst vigtig test. Den vil vise hvor teamet og BMW for den sags skyld står i forhold til konkurrenterne.

"Vi starter 2009 sæson med en masse entusiasme og beslutsomhed, vi vil teste i 3 dage på Portimao. Der er grund til at antage at de nye regulativer vil gøre WTCC endnu mere interessant set fra et sportsligt synspunkt, idet forskellen mellem diesel og benzindrevne biler bliver mindre. Jeg er meget fortrøstningsfuld i forhold til konkurrenceevnen, både hos vore biler og kørere."

Dons

Læs mere om:
  • Alessandro Zanardi
  • Sergio Hernandez
  • BMW Team Italy-Spain
  • Portimão
  •