Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Brabham fortæller lidt om Acura LMP1

ALMS 
14/01/09 

American Le Mans SeriesDavid Brabham har ved et arrangement udtalt sig noget kryptisk om Acura’s nye LMP1 racer. Han kørte sidste sæson i LMP2 Acuraen og skal i 2009 køre for Duncan Daytoni den helt nye Acura LMP1.
 

Brabham har allerede været ude og køre i bilen, og fortæller at den er rigtig god, men holder fast i at der stadig skal testes meget for at blive en front runner.

Brabham bliver noget hemmelighedsfuld når vi nærmer os noget konkret omkring den ny Acura. Rundt omkring på internettet kan man finde billeder fra den test som Brabham deltog i, og her ser bilen meget normal ud. En åben LMP1, men han siger at vi bliver overrasket når Acuraen præsenteres for offentligheden.

Men han løfter sløret en lille smule og siger at selvom bilen ser meget normal ud, så er der ting på bilen som er meget forskellig fra hvad vi tidligere har set. Og herefter stopper alt info om den nye LMP1.

Ny kan vi så begynde at gætte på hvad Acura ingeniørene har fundet på?

Den nye Acura LMP1 debutere ved 12-timers løbet på Sebring.

Vejgaard

Læs mere om:
  • David Brabham
  •