Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Raikkonen har glemt 2008

Formel 1 
15/01/09 

Finske Kimi Raikkonen kom ind til 2008-sæsonen som den forsvarende verdensmester, men det blev noget af et skuffende mesterskab for ham. Der var ikke meget forsvar af titlen. Men han erklærer at det var et skuffende år som nu er glemt.
 

Sæsonen igennem blev han flere gange slået af Massa som endte med at blive Ferraris bedste kort i VM-kampen. "Sidste sæson var ikke lige det jeg ønskede, men det er fortid nu og vi vil forsøge igen i år," lyder det fra den finske kører der også måtte stå for skud i spekulationer om Ferrari også var hans arbejdsplads i fremtiden.

Han skal, ligesom alle andre, tilpasse sig de nye racere. "Den ser anderledes ud på grund af de nye regler, men efter at have kigget på den et stykke tid vænner man sig til den. Den ser anderledes ud, men ser også god ud. Jeg ser frem til at køre den og se hvordan det går," slutter han.


Tavlen er vasket ren og Raikkonen er klar til et nyt forsøg på VM-titlen
(Foto: Ferrari)

Sidste år hentede han to sejre.

Benji

Læs mere om:
  • Kimi Räikkönen
  •